Právě vysíláme

Kapela COLDPLAY představuje dva nové singly z připravované desky! Fanoušci z nich šílí

26. října 2019 8:10
Kapela COLDPLAY představuje dva nové singly z připravované desky! Fanoušci z nich šílí

Britská kapela Coldplay překvapila hudební svět. Čtyřčlenné hudební uskupení bez jakéhokoliv proma vydává dva nové singly z připravované desky. Fanoušci si nové skladby zatím nesmírně chválí.

Ukázka z nové desky

Skladby Orphans a Arabesque pochází z desky Everyday Life, kterou kapela vydá už 22. listopadu. První skladba Orphans je rytmická, pozitivně naladěná pecka, jejíž hlavním tématem je přátelství a domov. Poslechněte si ji níže.

Druhá píseň, která nese název Arabesque, nemá příliš textu, ale naopak její melodie je melodičtější a víc funky, než předchozí skladba. Zpěvák Chris Martin si v ní dokonce zazpívá ve francouzštině, což u něj nebývá zvykem! Pusťte si Arabesque níže.

Kapela Coldplay oznámila premiéru nové desky Everyday Life v nepříliš ortodoxním stylu. Nejprve se ve velkoměstech po celém světě začaly objevovat neznámé plakáty se členy kapely a s datem 22. listopadu 1919. Tehdy bylo některým fanouškům jasno, že Coldplay něco chystají.

Následně se v místních novinách v severním Walesu a v Exeteru, odkud pochází kytarista kapely Johnny Buckland a zpěvák Chris Martin, objevil obrovský nápis s tracklistem nové desky Everyday Life a oznámením, že deska vyjde už 22. listopadu. Everyday Life se bude skládat ze dvou částí: Sunrise a Sunset. Každá část obsahuje osm písniček.

Fanoušci si nové singly Orphans a Arabesque zatím na sociálních sítích nesmírně chválí. Snad se nové album dočká podobné odezvy!

Text v překladu zní:
Zasloužili jsme si Arabesque? Ne.

Překvapuje nás, že Coldplay vydali další skvělé dílo? Ne.

Jsme za to vděční? ANO.

Zdroj: Warner Music, YouTube, NME, Twitter, Devonlive.com

Články, které by tě mohly zajímat