Právě vysíláme

Kapela CZECH IT přináší věčný příběh o lásce. Nenechte si ujít videoklip k songu Letters!

31. března 2019 8:00
Kapela CZECH IT přináší věčný příběh o lásce. Nenechte si ujít videoklip k songu Letters!

Skupina Czech It vydává videoklip. A rovnou k hitu z prvního místa hitparády Evropa 2 Music Chart s názvem Letters.

Klip k novému hitu se kapela vydala točit až do Londýna.

“Máme Londýn hodně rádi. To město má pro nás zvláštní kouzlo a jeho atmosféra nám skvěle zapadla do klipu“. Natáčení probíhalo v březnu a do hlavních rolí příběhu byly obsazeny dvě děti – Julie a Lukáš. „Je to příběh o lásce, o tom, že nikdo nechce být sám, o hledání toho druhého a o cestě za ním. Chtěli jsme tento věčný příběh umocnit obsazení dětí do hlavních rolí. Dětská láska je totiž jiná. Je čistá, nezkažená, nepřetvarovaná… A to jsme chtěli, aby bylo z klipu cítit,“ říká frontman Czech It Daniel Marczell.

„Když jsme hotový klip Julii a Lukášovi pouštěli, devítiletý Lukáš pronesl, že klip je super, akorát prý neví, co na to řekne jeho holka. Jeho bezprostřední komentář do příběhu songu naprosto zapadl, protože o vztazích ta píseň je,“ dodává s úsměvem Daniel.

K písni Letters napsal text i hudbu frontman kapely Daniel Marczell. Úplně první nápad na tenhle song vznikl před třemi lety, v době, kdy se začalo stávající složení kapely formovat. S původně jednoduchým riffem o čtyřech akordech se celý další rok experimentovalo ve zkušebně. Nakonec vznikl melodický hit s emotivním refrénem. „Cítili jsme, že je to jakási zpráva v obálce, kterou se nám podařilo otevřít. Proto také Letters.

Parta nadějných muzikantů Czech It se dala dohromady v roce 2011.

Zdroj: Czech It

Články, které by tě mohly zajímat