Právě vysíláme

Kapela HURTS oznámila koncert v PRAZE! Kdy se ho dočkáme?

30. července 2020 13:01
Kapela HURTS oznámila koncert v PRAZE! Kdy se ho dočkáme?

Britská kapela Hurts v září vydá novou desku Faith. Připravované album bude následovat i celosvětové koncertní turné, při němž talentované duo zavítá i do Prahy! Kdy se můžeme těšit na koncert?

Máme se na co těšit

Nové, netrpělivě očekávané album od kapely Hurts vyjde už v pátek 4. září 2020 a kapela ho doprovodí tour, při kterém v sobotu 3. dubna 2021 vystoupí v pražském O2 universu. Deska je pro duo počátkem nové éry. Po období tvůrčího tápání se Hurts vracejí posíleni – jsou syrovější a lepší než kdykoliv předtím. Po již vydaných skladbách z alba Voices, Suffer a Redemption dnes Hurts přicházejí s novinkou Somebody.

Nadupaný bombastický pop s dynamickým rozsahem, to je skladba Somebody, která výrazně rozšiřuje zvukovou paletu kapely. Je to povznášející písnička plná energie, s působivými aranžemi Adama Andersona a dokonalým hlasem Thea Hutchcrafta.

O skladbě kapela říká: „Somebody je píseň o vzdoru, síle a schopnosti se znovu postavit na nohy. Je to oproti dalším skladbám o něco rychlejší záležitost, ale je to dobrá ukázka intenzity a energie, které jsou na albu přítomny.“

Kromě skladby Somebody ohlásili Hurts návrat do svého duchovního domova – na pódia hudebních sálů – světové turné Faith World Tour. Turné bude trvat tři měsíce a obsáhne 17 zemí – Ázerbájdžán, Kazachstán, Rusko, Finsko, Estonsko, Lotyšsko, Litvu, Bělorusko, Ukrajinu, Slovensko, Českou republiku, Německo, Polsko, Švýcarsko, Holandsko, Belgii a Velkou Británii s poslední show v rodném Manchesteru.

Přímý link pro nákup vstupenek: www.ticketmaster.cz/event/32823

 

Zdroj: D Smack U Promotion, Red Triangle

Články, které by tě mohly zajímat