Právě vysíláme

Kapela Kryštof složila poctu Milanu Barošovi. Utajovaná skladba měla premiéru v Ranní show Evropy 2

3. září 2020 8:50
Kapela Kryštof složila poctu Milanu Barošovi. Utajovaná skladba měla premiéru v Ranní show Evropy 2

Originální dárek pro legendu českého fotbalu Milana Baroše připravil zpěvák Richard Krajčo s kapelou Kryštof. K blížícím se 39. narozeninám fotbalové hvězdy vydává skupina Kryštof oslavnou a “rozlučkovou” píseň s názvem Milan Baroš. Ta se v naprostém utajení připravovala mnoho měsíců a její premiéru včetně videoklipu mohli fanoušci poprvé slyšet společně se samotným Milanem Barošem v Ranní show Evropy 2.

Richard Krajčo ilustruje své dlouholeté přátelství s Milanem Barošem na nepublikovatelných historkách. „Mám pěknou sbírku videí, kde se Milan pokouší zpívat naše písně. Vždy je dostanu ke zhodnocení. Slíbil jsem ale, že je NIKDY NIKOMU neukážu,“ říká s úsměvem Krajčo a dodává, že je to dobré rozhodnutí.

„Tak jak se zpívá v písni, on je baníkovský král, legenda a myslím, že nejen Baníku, ale celého českého fotbalu. Když se ohlédnete za jeho kariérou, úspěchy i tím, jakým způsobem si dokázal získat milióny fanoušků po světě, je zřejmé, že jde o výjimečného fotbalistu. A k tomu je náš fanoušek. To jsou všechno ideální indície ke složení písničky jako poděkování za to, co pro fandy fotbalu udělal,“ říká Richard Krajčo.

Baroš byl jako turbomyš. Vkládali jsme do něj jako fanoušci velké naděje, protože už v mládeži mu to pálilo. A o to víc byl pak každý český fanoušek nadšený, když přestoupil do takového velkoklubu, jako je Liverpool. Nebo když řádil na ME v Portugalsku, kde přestřílel i Wayna Rooneyho a stal jsem nejlepším střelcem šampionátu,“ komentuje úspěšnou kariéru fotbalisty zpěvák kapely Kryštof.

Česká fotbalová legenda se s kariérou původně měla loučit až na podzim, místo toho své angažmá Milan Baroš ukončil začátkem léta. „Trošku nás tím všechny překvapil, ale chápu to. Nicméně rozlučkový zápas teprve bude, až covid dovolí a doufám, že tam mu píseň pak všichni zazpíváme,“ dodává Richard Krajčo.

Jak se vám song líbí?

Zdroj: Universal Music

Články, které by tě mohly zajímat