Právě vysíláme

Kapela MIRAI odstartovala turné a představila nový videoklip s BENEM CRISTOVAO!

20. listopadu 2019 19:00
Kapela MIRAI odstartovala turné a představila nový videoklip s BENEM CRISTOVAO!

V pátek 15. listopadu začalo v Herálci turné skupiny Mirai, které vyvrcholí 3. prosince v pražském Foru Karlín, kde bude mít kapela svoji koncertní premiéru. Mirai si pro své fanoušky připravili hned dvě malá překvapení. Prvním je videoklip k písni Pojď ke mně blíž, která je součástí nejnovější úspěšné desky Arigatō. Druhým jsou termíny jarního turné, které naváže na vyprodanou podzimní sérii koncertů.

Kapela Mirai má za sebou první koncert podzimního turné, které bylo již měsíc před zahájením vyprodané. Následují zastávky v Ostravě, Brně a Praze.

„Koncert v Herálci byl pro nás výjimečný také proto, že byl první a první koncerty tour bývají spontánnější a trochu improvizovanější. Vůbec poprvé v historii Mirai jsme připravili unikátní time kódem řízenou scénu, za kterou stojí Matyáš Vorda a Tomáš Karban, jedni z nejlepších stagedesignerů u nás. Je to opravdu audiovizuální zážitek a do detailu propracovaná show, která je do poslední vteřiny naprogramovaná. Je to nepopsatelná energie. Ostravo, Brno, Praho, těšíme se na vás,“ zaznělo od Mirai.

Ještě před startem právě probíhajícího turné Mirai spolu s Benem Cristovaem a partou kamarádů absolvovali výlet do Berlína, během kterého vznikl videoklip k singlu Pojď ke mně blíž. Je to vůbec první píseň kapely s featuringem jiného umělce.

„Celá spolupráce s Benem byla improvizovaná a spontánní. Ben nás napadl na feat. jako první, protože na první dobrou sedí k náladě songu. Potkali jsme se u Bena, kde mě dvakrát složil v brazislkém jiu jitsu a následně jsme šli na střechu, kde jsme během chvíle společně s Ondřejem Fiedlerem dopsali sloky,“ přibližuje spolupráci frontman kapely Mirai Navrátil.

Jarní turné kapely začne 6. března ve Valašském Meziříčí a skončí 3. dubna ve Zlíně. „Těšíme se, protože není nad klubovou atmosféru,“ komentuje kapela turné, které bude vyjma letních festivalů v roce 2020 na delší dobu jejich posledními sólovými koncerty. Lístky si můžete koupit ZDE!

 

Mirai Tour 2020:

  • 6. března – Valašské Meziříčí
  • 7. března – České Budějovice
  • 13. března – Pardubice
  • 14. března – Jablonec nad Nisou
  • 18. března – Olomouc
  • 21. března – Krnov
  • 27. března – Plzeň
  • 28. března – Karlovy Vary
  • 3. dubna – Zlín

Zdroj: Universal Music

Články, které by tě mohly zajímat