Právě vysíláme

Kapela Mirai oznamuje změny v termínech podzimní Mirai Tour 2020

2. září 2020 8:10
Kapela Mirai oznamuje změny v termínech podzimní Mirai Tour 2020

Populární kapela Mirai se navzdory všem omezením nezastavuje! Po autokoncertech a neúplné festivalové sezoně upravuje v závislosti na vládních opatřeních plány podzimního koncertního turné. Kapela zachraňuje koncerty a přesouvá je do venkovních prostor, kde by měly proběhnout bez problémů. Kluci fanouškům děkují za pochopení a přízeň.

Máme se na co těšit

Autoři hitu Anděl se přizpůsobují aktuálním podmínkám, jak to jen jde. Kvůli novým opatřením proti šíření koronaviru se z podzimního koncertního turné stává podzimní i jarní turné! To ovšem fanouškům kapely Mirai nemusí vůbec vadit. Kluci totiž slibují pestré představení plné skvělých hudebních hitů.

Čtyřčlenní hudební uskupení oznámilo termíny nových koncertů na sociálních sítích. Kdy a kde nyní zahrají? To zjistíte níže.

„Snažili jsme se zachránit co nejvíce koncertů šlo, proto jsme ty, u nichž to bylo možné, přesunuli na letní scénu, kde i přes případné trvání vládních opatření budeme moci hrát. Venkovní koncert si užijeme s fanoušky v Olomouci, Pardubicích, Karlových Varech a Jablonci, ale pozor – v nových termínech. Koncerty ve městech Plzeň a Zlín kvůli počtu prodaných vstupenek a vládním opatřením musíme přesunout na jaro příštího roku,“ vzkazují členové kapely Mirai.

Na koncerty si tedy budeme muset trochu počkat, ale to nevadí. My věříme, že to bude stát za to. Na kluky se každopádně moc těšíme!

Nové termíny Mirai Tour – podzim 2020:

  • Olomouc – oba staré termíny se přesouvají na termín 20. září 2020
  • Pardubice – oba staré termíny se přesouvají na termín 26. září 2020
  • Karlovy Vary – přesun na 2. října 2020
  • Jablonec – přesun na 10. října 2020
  • Krnov – zůstává 14. listopadu 2020 (VYPRODÁNO) a 15. listopadu 2020
  • Zlín – přesun na 26. března 2021 + přidaný koncert 27. března 2021
  • Plzeň – přesun na 2. dubna 2021

Zdroj: Universal Music, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat