Právě vysíláme

Kapela MUSE zveřejnila singl Pressure a oznámila datum vydání nové desky!

2. října 2018 8:00
Kapela MUSE zveřejnila singl Pressure a oznámila datum vydání nové desky!

Sérii nových singlů z chystané desky Simulation Theory uzavírá kapela Muse písničkou Pressure.

Album inspirované sci-fi a estetikou osmdesátých let vyjde 9. listopadu. Každou novou písničku ze Simulation Theory se Muse rozhodli doprovodit fascinujícími videoklipy, které těží z klasické pop-kultury osmdesátek. Děj videoklipu Pressure se odehrává na školní pouštěčce, která však neskončí úplně podle plánu. Klip opět režíroval Lance Drake a zahrál v něm známý herec a hráč amerického fotbalu Terry Crews.

Deska Simulation Theory vyjde ve třech provedeních, z nichž Deluxe a Super Deluxe budou navíc obsahovat třeba akustickou, živou nebo gospelovou verze některých skladeb. Její vydání kapela podpořila úspěšným turné Drones World Tour, v jehož rámci navštívili i Českou republiku. Jako výstup z koncertní šňůry vznikl celovečerní film Muse: Drones World Tour, který ještě jednou potvrdil, že Muse jsou jednou z nejlepších živých kapel současnosti.

Od svého formování v roce 1994 Muse vydali sedm studiových nahrávek, kterých se prodalo více než 20 milionů kusů po celém světě. V rámci turné k chystané desce zavítá kapela v příštím roce i do České republiky.

Zdroj: Warner Music

Nejdražší auta, která se zničila při natáčení

Články, které by tě mohly zajímat