Právě vysíláme

Kapela O5 A RADEČEK vydala po 7 letech novou desku! Na albu Dobrý zprávy hostují samá zvučná jména

15. května 2019 8:00
Kapela O5 A RADEČEK vydala po 7 letech novou desku! Na albu Dobrý zprávy hostují samá zvučná jména

Fanoušci kapely O5 a Radeček se po sedmi letech dočkají nové desky. Skupina z jesenických hor vydala 10. května album Dobrý zprávy. Posluchači se mohou těšit na písně ve svižném tempu i několik zajímavých hostů.

„Za sedm let jsme nahráli asi čtyřicet písniček, ale až teď nastala ta správná doba vybrat dvanáct nejlepších a poskládat je na album. Novou deskou chceme dělat lidem radost, zvednout jim náladu, prostě šířit dobrý zprávy,“ vysvětlil zpěvák Tomáš Polák.

Kapela typická především svými baladami vydává tentokrát kompilaci prostoupenou spíše pozitivní náladou a svižným tempem. “Je to poprvé za dvacet let, kdy na našem cédéčku převažují písně v rychlejším taktu a veselejším tónu. Čekali jsme, že čím budeme starší, tím budeme vážnější, ale je to naopak,” říká s úsměvem Tomáš.

Na Dobrý zprávy si kapela přizvala několik hostů. Posluchači uslyší Voxela, Celeste Buckingham nebo Sabinu Křovákovou. Přesně polovina písní už vyšla jako samostatné singly a vznikly k nim i videoklipy, takže materiál na desce nebude fanouškům úplně neznámý. Album obsahuje také zpěvník s texty a akordy ke všem skladbám.

O5 a Radeček k nové desce chystá také stejnojmenné republikové turné Dobrý zprávy Tour s Jakubem Děkanem, na které si ale posluchači musí počkat do podzimu. Nyní kapelu čeká nabitá letní festivalová sezóna.

 

Zdroj: BrainZone

Články, které by tě mohly zajímat