Právě vysíláme

Kapela O5 A RADEČEK vydává nový společný singl s PACKETEM z kapely POETIKA!

19. října 2019 8:10
Kapela O5 A RADEČEK vydává nový společný singl s PACKETEM z kapely POETIKA!

Fanoušci kapel O5 a Radeček a Poetika se dočkali velkého překvapení! O5 a Radeček totiž na novém singlu Doufám spojili síly se zpěvákem Packetem. Oba čeští hudebníci se na nové skladbě dokonale doplňují.

Důležitá životní rozhodnutí

Myšlenka složit společný singl prý přišla na letošních Cenách Anděl, kde se obě kapely díky náhodnému setkání dali se do řeči. Náhodná setkání a důležitá životní rozhodnutí jsou mimochodem i dvě základní témata nové skladby Doufám. „S EdouPoetiky jsme do sebe vrazili na schodech a dali se do řeči. Během pár minut jsme zjistili, že máme oba dva chuť udělat společnou věc,“ vzpomíná zpěvák O5 a Radeček, Tomino.

„Pointou písně je sdělení, že nezáleží, co člověku osud pod nohy přinese. Rozhodnutí je na každém z nás, jestli případnou překážku vezmeme jako výzvu, nebo jako neprostupnou zeď,“ popisuje novinkový singl Eduard Rovenský alias Packet z Poetiky.

Textově si skupiny rozdělili práci rovným dílem. K nové písni vznikl už také klip, který si vzal pod patronaci videotvůrce Dominik Jirovský a se scénářem mu sekundoval rapper Eduard Rovenský. „Video se odvíjí ze dvou rovin, hudební a osobní, kdy tu hudební znázorňuje kapela O5 a Radeček a tu osobní vnitřní moje maličkost. Mezi záběry může také divák zaznamenat téma posledních dní, knížku Gump, jejíž jsem hrdým kmotrem a která je v současné době díky velkému zájmu čtenářů vyprodaná,“ říká k tomu Eda Rovenský.

Mrkněte na nový klip níže. Líbí se vám?

Nový singl Doufám vychází v době, kdy kapela O5 a Radeček obráží republiku v rámci svojí tour Dobrý zprávy, a kapela Poetika chystá už na tuto neděli od 16:00 hodin velký koncert v centru Prahy na Náměstí Republiky.

Zdroj: BrainZone, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat