Právě vysíláme

Kapela Rybičky 48 vítá jaro novou písní a videoklipem Svatební hymna

21. března 2021 19:10
Kapela Rybičky 48 vítá jaro novou písní a videoklipem Svatební hymna

Oblíbená rocková stálice české hudební scény, kapela Rybičky 48, vydává novinku s názvem Svatební hymna. Energická píseň doprovázená videoklipem zaručeně rozzáří a pobaví i největší svatební skeptiky.

Samotný nápad na Svatební hymnu vznikl na naší vlastní svatbě, protože mi chyběla nějaká novější písnička s tématem svatby, když pominu pěknou, ale desítky let starou píseň Když si báječnou ženskou vezme báječnej chlap,“ uvedl s úsměvem frontman kapely Kuba Ryba.

Svatební hymna zrcadlí vývoj kapely, jak popisuje sám zpěvák. Rosteme, zrajeme a pozvolna vedle našich krásných žen dospíváme, a tak se nás víc týká i téma svateb, nových přírůstků, a o to víc si dokážeme užívat obyčejně krásných věcí,“ říká Kuba Ryba a konstatuje, že v posledních pěti letech se tři ze čtyř členů oženili, a většina přátel už ve svazku manželském je, nebo do něj míří.

Jak je u kapely Rybičky 48 zvykem, přistoupila ke svatebnímu tématu svérázně, což více než potvrzuje videoklip, který dle úvodních slov ještě nikdo na světě nenatočil, ani Maroon 5. „Věříme, že se lidi u tohoto klipu pobaví, což je ostatně jedna z hlavních věcí, proč děláme muziku. Pevně věříme, že až se svět dostane do normálu, tak tenhle song nebude chybět na žádný svatbě,“ dodal za kapelu Ryba. 

 

Zdroj: Universal Music

Články, které by tě mohly zajímat