Právě vysíláme

Kapela Sebastian vydává nový singl, kterým uzavírá jednu životní kapitolu

19. září 2022 11:00
Kapela Sebastian vydává nový singl, kterým uzavírá jednu životní kapitolu

Kapela Sebastian prošla během posledních let výraznou proměnou, nyní přichází frontman Sebastian Navrátil s niternou zpovědí o vztahu a pomíjivosti světa, která se díky hravému beatu vymyká ze škatulky ploužáků, což podtrhuje videoklip z dílny Jakuba Mahdala.

Radiové hity i poslední novinky představí Sebastian na třech samostatných koncertech v Liberci, Praze a Brně. Jako speciální host se představí vycházející hvězda Pam Rabbit a fanoušci se tak můžou těšit na výjimečný hudební večer.

„Píseň Hledám vznikla na začátku února tohoto roku. V Liberci byly ještě poslední zbytky sněhu a já nostalgicky vzpomínal na prožitá léta, na to jak se všichni a všechno kolem nás mění, vzpomínal jsem taky na období, kdy jsem se naposledy cítil v klidu a bezpečí,“ říká zpěvák Sebastian. „Někdy se totiž ženeme za štěstím, které vidíme okolo nás, na internetu, v televizi a neustále hledáme náš vysněný ideál, ale co když ale nestačí jen hledat? Co když je potřeba proto udělat víc? Začít u sebe a ke svému štěstí se probojovat? O tom všem pojednává píseň Hledám,“ dodává.

 

Píseň, která se z počátku jeví jako balada nakonec dostává lehce taneční osmdesátkový vibe. Produkce se chopil talentovaný producent Enthic a při psaní asistovali Jakub Mahdal a Jan Vávra. S výsledným mixem se popasoval ODD. O videoklip se postaral renomovaný movie maker a kytarista kapely Jakub Mahdal, který dal písni nápaditý vizuál. „Videoklip je tentokrát uchopen trošku nevšedně a celý děj je o ultrazpomalených záběrech, kde se promítá černobílý svět, stejně tak, jako je to občas i v lásce a životě vůbec,“ dodává režisér a kytarista  Mahdal.

„Moc se na vás s celou kapelou těšíme na všech zastávkách, které jsme si pro vás v rámci naší podzimní tour připravili. Po všech těch odkladech a prodlevách se nemůžeme dočkat, až se s vámi se všemi uvidíme!“ vzkazuje svým fanouškům frontman kapely Sebastian Sebastian Navrátil. Představí se 6. října v brněnském klubu Metro, o dva dny později v libereckém kulturním centru 101010 ve Vratislavicích a 16. října zakončí kapela tour koncertem v pražském Rock Café.

 

Zdroj: Universal Music Czech Republic

Články, které by tě mohly zajímat