Právě vysíláme

Kapitán Demo vydal nový singl společně se Zdeňkem Godlou a Janem Bendigem

9. ledna 2022 8:23
Kapitán Demo vydal nový singl společně se Zdeňkem Godlou a Janem Bendigem

Kapitán Demo představil druhý singl Čardáš z nové desky. Podívejte se na videoklip.

Nová deska, která právě vyšla, je nabitá zajímavými hosty z řad českých celebrit. Fanoušci se můžou těšit třeba na zpěváka Dalibora Jandu, se kterým Demo nazpíval první singl Pudeme domů a budeme někoho pomlouvat, Jana Bendiga, Zdeňka Godlu, Tomáše Kluse, operní pěvkyni Kristýnu Kůstkovou a „mnoho dalších plátců DPH“. Megalomanský koncert pak proběhne za účasti hned několika z nich.

„Každý kdo mě zná ví, že naše koncerty jsou nezapomenutelný a to znamená, že se na ně nedá zapomenout. Stejně tak tomu bude i v O2 universum. Křest desky Mistr světa všeho se odehraje ve třech časových pásmech a dvanácti dimenzích. Uvidíš tam všechny, který v českým šoubyznysu něco znamenají, ale i normální lidi jako seš ty,“ uvedl magnát Demo.

S aktuální deskou Kapitán Demo zároveň představuje nový klip k druhému singlu Čardáš, na němž hostují Zdeněk Godla a Jan Bendig. „Klip se natáčel v jižním Vesmíru, na planetě, kde v současnosti kupuju pozemky a taky normálně na Zemi, kde už sem všechny pozemky koupil. Videoklip se natáčel přesně hodinu našeho času,“ popsal podnikatel Demo.

Křest dlouho očekávaného alba česko-italského podnikatele Kapitána Dema s názvem Mistr světa všeho proběhne v pražském O2 universum 4. května 2022.

Články, které by tě mohly zajímat