Právě vysíláme

Karin Ann vydává anti-popovou hymnu, zpívá v ní o filmech pro dospělé

21. ledna 2022 11:44
Karin Ann vydává anti-popovou hymnu, zpívá v ní o filmech pro dospělé

Karin Ann přichází s novinkou Looking At Porn. Satirická skladba je věnována mužům středního věku, jejichž oblíbeným koníčkem je chrlení zlomyslných komentářů na mladé ženy na sociálních sítích. Píseň se zrodila z nenávisti, kritiky a šikany, kterou zpěvačka během svého dospívání zažívala pro svoje neortodoxní názory a postoje.

V singlu Looking At Porn transformovala zpěvačka svůj hněv do taneční rockové skladby. Už v prvním verši Karin Ann prohlašuje, že nenávist je jed, který se šíří dál a přispívá k rozdělování světa.

Vidíte, nakonec z hněvu vznikla zábavně-satirická píseň o stereotypním chování některých mužů středního věku, kteří nemají v životě nic jiného na práci než být bez přestání na internetu a kritizovat ostatní,“ říká interpretka, která na písni opět spolupracovala s producentem Mattem Schwartzem.

Skladbu doprovází také videoklip, k němuž si příběh napsala sama Karin Ann. Ztělesňuje estetiku Y2K, trendu, který se snaží přenést módu z televizních obrazovek přelomu let 1999 a 2000 do reality. Zpěvačka se aktuálně chystá na turné, na němž bude předskakovat Alfie Templemanovi.

Články, které by tě mohly zajímat