Právě vysíláme

Karin Ann vydává první EP Lonely Together, předznamenal ji song s britským rapperem Macca Wilesem

26. května 2021 10:53
Karin Ann vydává první EP Lonely Together, předznamenal ji song s britským rapperem Macca Wilesem

Vycházející slovenská popová hvězda generace Z Karin Ann vydává debutové EP Lonely Together. Kolekci sedmi písniček, které oscilují mezi popem, elektronikou a trapovými rytmy produkovali Brit Matt Schwartz, který spolupracoval například s Yungbludem, Massive Attack nebo Halsey, a slovenský producent Tomi Popovič.

Debutové EP Karin Ann vznikalo 4 roky. První písničku na něj zpěvačka napsala už v patnácti letech. „Zatím měli posluchači pár singlů, ze kterých si na mě mohli udělat názor. Teď do rukou dostanou celé EP, které vypráví příběh. Některé písničky se navzájem propojují a v jiných mluvím o věcech, o kterých jsem si nikdy nemyslela, že budu mluvit veřejně. Doufám, že lidé, kteří mě dosud podporovali, budou nahrávku milovat a budou ten příběh cítit stejně jako já,“ říká zpěvačka.

Vydání desky předznamenala premiéra songu Sociopathic, který Karin Ann nazpívala spolu s britským rapperem Macca Willesem. Rozhovor z natáčení si můžete pustit níže.

Karin Ann se i přes velmi mladý věk ve skladbách věnuje tématům a problémům duševního zdraví a usiluje o rovnost ve všech formách. „Na Slovensku, které je v těchto otázkách často konzervativnější, bylo někdy složité přicházet s takovými tématy. Já jsem však vždy nacházela útěchu v hudbě, kterou dělám,“ říká zpěvačka, jenž nedávno se svým klipem Babyboy získala hlavní cenu na Munich Music Video Awards. Porotu oslovilo, že v něm ukazovala známé příklady utlačování a diskriminace od dvacátých let minulého století až do současnosti.

 

Tracklist

1. Fun

2. I Yearn For Agony

3. Midnight Calls

4. Sociopathic (feat. Macca Wiles)

5. 3 AM

6. Babyboy

7. Reflection

 

Zdroj: BrainZone

Články, které by tě mohly zajímat