Právě vysíláme

KATARÍNA KNECHTOVÁ promluvila o vztahu s PETREM BORKOVCEM. Konečně víme, jak to spolu tihle dva mají!

19. června 2018 15:10
KATARÍNA KNECHTOVÁ promluvila o vztahu s PETREM BORKOVCEM. Konečně víme, jak to spolu tihle dva mají!

To, že finalista SuperStar 2018 Petr Borkovec má určitou slabost pro zpěvačku Katarínu Knechtovou, je jasné. Stačí se jen podívat na zpěvákův profil na Instagramu. Ten je totiž Katarínou doslova přeplněn!

Už dlouhou dobu se mluví o tom, že Petr je do krásné porotkyně zamilovaný. Na sociálních sítích totiž posílá o devatenáct let starší zpěvačce krásné vzkazy plné něžných slov. „Podpora, láska, důvěra, úcta, krása, upřímnost a všechny ty nádherné momenty s tebou! Jde z tebe prostě neskutečná energie, a ty oči? Jsem prostě zamilovaný,“ napsal Petr.

ČTĚTE TAKÉ: Odhalili jsme, jaké panují vztahy v SUPERSTAR. Proč má PETR BORKOVEC zlomené srdce?

Na základě těchto vzkazů se tedy v médiích začaly objevovat zvěsti, že to spolu tihle dva už nějakou dobu táhnou. O vztahu s půvabnou zpěvačkou promluvil osmnáctiletý mladík v live streamu Televize Nova, kde řekl, že s Katarínou je to pouze na pracovní úrovni. Jelikož mu to ale fanoušci příliš nevěří, celou věc nyní okomentovala samotná zpěvačka Katarína Knechtová. „My jsme se skamarádili, jsem jeho velký fanoušek. Je pro mne typ designového hlasu. Ten se mi na Petrovi vždycky líbil a myslím, že od začátku mi na něm nějakým způsobem záleželo, protože měl ty problémy, které měl,“ řekla autorka hitu Spomal pro server pluska.sk a dodala, že s Petrem se stýká i po skončení soutěže. Milostný vztah s ním však prý neudržuje. „Beru to všechno na bázi kamarádství. Myslím si, že nejsem typ pro jakéhokoliv muže a už vůbec ne na svatbu. Hudba je prostě celibát. On je zlatý, jsme v kontaktu i po SuperStar. Uvidíme, jak se to všechno vyvine. Teď má spoustu svých aktivit,“ řekla.

Tak co myslíte, je opravdu možné, že mezi nimi vzniklo něco víc, než jen přátelství?

 

Zdroj: pluska.sk

10 věcí, které ve vztahu dělají i ty nejdokonalejší holky (a vy byste to měli bez řečí přijmout)

Články, které by tě mohly zajímat