Právě vysíláme

Kateřina Marie Tichá a Bandjeez odehrají svůj doposud největší koncert

23. září 2022 8:00
Kateřina Marie Tichá a Bandjeez odehrají svůj doposud největší koncert

Kateřina Marie Tichá patří mezi nejtalentovanější mladé zpěvačky současnosti. Po smrti Davida Stypky se dala dohromady s kapelou Bandjeez a společně je nyní čeká první velký koncert. Odehrají ho už 29. září v pražském Lucerna Music Baru.

Kateřina Marie Tichá, držitelka ceny Anděl v kategorii Objev roku, vystoupí se svojí kapelou Bandjeez ve čtvrtek 29. září v pražském Lucerna Music Baru. Společně představí nejen písně z úspěšného debutu Sami, ale i nové skladby z aktuálně připravované desky včetně písně Nový dům, kterou zpěvačka na koncertech již nějakou dobu hraje.

„Když jsme se rozhodovali, kde udělat speciální pražský podzimní koncert, Lucerna Music Bar byl celkem jasná volba. Všichni jsme v tomhle legendárním klubu vlastně už hráli, ale nikdy ne spolu v téhle sestavě. V Praze navíc nehrajeme celé léto, takže se těšíme, že právě tady poprvé představíme i pár písní z chystané společné desky,“ uvedla Kateřina Marie Tichá.

Na speciálním koncertě vystoupí hned několik hostů, jména si však zatím zpěvačka nechává pro sebe. Vstupenky zakoupíte zde.

 

Články, které by tě mohly zajímat