Právě vysíláme

KATY PERRY – Last Friday Night (T. G. I. F.)

28. června 2011 0:53
KATY PERRY – Last Friday Night (T. G. I. F.)

NOVINKA EVROPY 2

Oficiální webové stránky: http://www.katyperry.com/

Album: Teenage Dream

 

Last Friday Night (T. G. I. F.)Teenage Dream

… již 5. singl z alba „Teenage Dream

26letá Američanka Katy Perry si přichystala k pátému singlu „Last Friday Night (T. G. I. F.)“ ze 3. studiové desky „Teenage Dream“ kromě hromady remixů i pěkně ujetý videoklip.

Ten byl natočen v květnu 2011, o jeho režii se postaral Marc Klasfeld a měl mít premiéru 14. června. Jeho nehotová verze však utekla o pár dní dříve, jak už to ostatně běžně chodívá u zodpovědných zaměstnanců amerických post-produkčních studií…

Katy se tak rozhodla v neděli zveřejnit výzvu, že snímek oficiálně vypustí dříve, pokud se stane trendem na Twitteru. To se povedlo fanouškům téměř okamžitě, a proto klip hned odpremiérovala na funnyordie.com a později také na svém YouTube profilu.

V 8minutovém mini-filmu se dočkáte alter ega Perry, brýlaté 13leté šprtky s rovnátky nazvané Kathy Beth Terry, která má jen tak mezi řečí moc ráda sudoku a Twitter. Pokud je Vám tato slečinka sympatická, zavítejte také na její Facebook.

Katy Perry se na téma videoklipu nechala slyšet: „Někomu jsem po natáčení o tom klipu povykládala a prý to ‚položí celý internet‘. Mám zaklepat na dřevo?"

Možná si v nejrůznějších cameo rolích všimnete mimo jiné i Darrena Crisse a Kevina McHalea z Glee, hvězdičky Rebeccy Black, Kennyho G nebo dětského rodinného bandu Hanson.

 

Zdroj: musicserver.cz

Články, které by tě mohly zajímat