Právě vysíláme

Katy Perry nezbývá moc času na sex. Prozradila čeho ještě se kvůli mateřství vzdala

8. dubna 2021 8:10
Katy Perry nezbývá moc času na sex. Prozradila čeho ještě se kvůli mateřství vzdala

Zpěvačka Katy Perry se vrátila, jako porotkyně do soutěže American Idol, kde prozradila, že je příliš zaneprázdněná a čeho se kvůli mateřství vzdala.

Katy Perry přivítala na svět svou prvorozenou dceru Daisy, kterou vychovává společně s hercem Orlando Bloomem. Nyní přiznala, že si os té doby neměla čas holit nohy.

„Díky tvému hlasu to pro mě byl spirituální zážitek, až andělský,“ chválila Katy soutěžící Cassandru Coleman za její nádherný výkon. „Jako novopečená maminka nemám moc času, takže jsem si přestala holit nohy. A když jsi zpívala, úplně mi vstávaly chlupy. Měla jsem husí kůži po celém těle,“ pokračovala zpěvačka.

Dokonce poskytla i důkaz, vystavila holé nohy na stůl. „Fakt má chlupaté nohy,“ potvrdil její kolega Luke Bryan, který seděl přímo vedle Katy.

Zpěvačka poté na Twitteru sdílela vtipný GIF, fanoušci jí ale stejně moc nevěřili. Dokonce si někteří si stihli během přímého přenosu American Idol její nohy vyfotit a upozornili na to, že zpěvačky nohy z dálky opravdu chlupatě nepůsobí.

Depilace zřejmě není jediná věc, na kterou Katy v současné době nemá čas. Její snoubenec Orlando Bloom se nedávno svěřil s intimní informací. Přiznal,  že se zpěvačkou nemají dostatek sexu.

Autorka hitu Smile už dříve připustila, že její dcera jí „změnila život“, a přiznala, že být matkou je ta „nejlepší práce na světě“.

„Myslím, že si každá žena uvědomuje, že když se stane matkou… Prostě se musí soustředit na to, aby byla maminka,“ řekla Katy fanouškům během přímého přenosu na Instagramu„A není to proto, že nemiluješ jiné lidi, není to kvůli ničemu kromě toho, že chceš být jen skvělou matkou. Takže spousta věcí odpadne, až se z tebe stane maminka. Důrazně ji doporučuji.“

Zdroj: Twitter,  American Idol, Music News

Články, které by tě mohly zajímat