Právě vysíláme

Katy Perry připravuje pikantní dokument. Prozradí, jaké to je žít s Orlando Bloomem

14. září 2020 8:10
Katy Perry připravuje pikantní dokument. Prozradí, jaké to je žít s Orlando Bloomem

Popová hvězda Katy Petty vydá dokumentární film o svém bláznivém životě na cestách, manželství s Orlando Bloomem a neopomine ani přivítání jejich dcery Daisy na svět.

Novopečená maminka Katy Perry plánuje pustit své fanoušky do soukromí. Zpěvačka, která právě vydala své páté studiové album Smile, prozradila, že od vydání své předchozí desky Witness dokumentuje vše ze svého soukromí, z natáčení ve studiu i z turné. A to vše bude v připravovaném dokumentárním snímku.

Zpěvačka hitu Firework vysvětlila, že se nechala inspirovat intimním dokumentem Miss Americana kolegyně Taylor Swift, který se na Netflix dostal na začátku tohoto roku. „To, co na mě opravdu zapůsobilo, byl dokument Taylor,“ přiznala Katy Perry.

Katy vydala v roce 2012 dokument Part Of Me, ale ten se týkal pouze jednoho turné. Nyní chce svým fanouškům ukázat větší příběh.

Její nejnovější album Smile je plné klasických popových singlů, ale zpěvačka trvá na tom, že se snaží vydat klidnější cestou. „V mém životě a v mé kariéře bude ten akustický okamžik existovat. Je to jen otázka času.“ uvedla Katy.

Zdroj: Daily Star, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat