Právě vysíláme

KATY PERRY přiznala, že po rozchodu s ORLANDO BLOOMEM trpěla depresemi! Jak se z nich dostala?

30. června 2020 9:10
KATY PERRY přiznala, že po rozchodu s ORLANDO BLOOMEM trpěla depresemi! Jak se z nich dostala?

Zpěvačka Katy Perry se v novém rozhovoru přiznala ke znepokojující pravdě. Autorka hitu Daisies uvedla, že po rozchodu s Orlando Bloomem v roce 2017 trpěla depresemi a uvažovala i o sebevraždě. Naštěstí se z toho ale dostala a nyní s Orlandem čeká první dítě.

Byla to pro ní těžká životní etapa

Katy Perry letos prožívá nesmírně vydařené období. Je tváří populární pěvecké soutěže American Idol, její singl Daisies sklidil pozitivní reakce od fanoušků a do třetice čeká zpěvačka první dítě s hercem Orlando Bloomem. My jí tyto úspěchy nesmírně přejeme, hlavně, když si uvědomíme, co si vše musela pětatřicetiletá rodačka z Kalifornie prožít, než se mohla do své dosavadní pozice dostat.

 

Zpěvačka se na nedávném rozhlasovém pořadu Q On CBC svěřila s několika intimními detaily o tom, jak zvládla těžké životní období, které předcházelo letošnímu roku. Katy o sobě prozradila, že v roce 2017 kvůli rozchodu s Orlando Bloomem a nepříliš povedené desce začala trpět depresemi. Tyto dvě události ji prý zlomily a v jednu chvíli v ní vyvolaly i některé sebevražedné myšlenky.

Naštěstí ale Katy ukázala, že je skutečně silná povaha. Zpěvačka si v tomto obtížném období prý uvědomila, že musí být vděčná za to, co dokázala a že se obklopuje dobrými lidmi. Důležitou roli v jejím zotavení zahrála prý i víra. Díky ní získala popová hvězda opět pocit, že všechno bude v pořádku. Její přání se naštěstí brzy stalo realitou!

Katy Perry a Orlando Bloom se dali zpátky dohromady a nyní spolu čekají první dítě

Případ Katy Perry zřejmě ilustruje, že i ty nejobtížnější překážky lze překonat. Jen nesmíme ztratit naději!

Zdroj: YouTube, CNN, Q On CBC, Shutterstock

Články, které by tě mohly zajímat