Právě vysíláme

Katy Perry sdílí realitu po porodu. Inspiruje maminky po celém světě

11. března 2021 11:10
Katy Perry sdílí realitu po porodu. Inspiruje maminky po celém světě

Katy Perry se razantně proměnil život, když se jí narodila dcera. Úspěšná zpěvačka sdílí realitu po porodu na sociálních sítích. Inspiruje tím maminky po celém světě.

Celebrity na Instagramu ukazují převážně upravené a líbivé fotografie. Zpěvačka Katy Perry se rozhodla jít proti proudu. Mezi upravené glam příspěvky začala sdílet osvěžující realitu, nefiltrované intimní fotografie a své zkušenosti ze své nové životní role.

Katy se stala maminkou před sedmi měsíci, kdy přivedla na svět svou prvorozenou dceru Daisy Dove Bloom. V posledních několika měsících poskytla světu velmi osvěžující pohled na realitu mateřství.

 

Ať už se jedná o natáčení rutiny odsávání mateřského mléka, nebo o otevření tabu tématu, jako je průběh porodu. Katy ukazuje velmi poctivý reálný obsah ze života, s kterým se všechny maminky mohou ztotožnit.

Pouhých pět dní po porodu sdílela fotku svého poporodního těla v kojící podprsence, aby si udělala legraci ze skutečnosti, že nebyla oceněna v MTV Video Music Awards 2020.

 

Jak to dělá, že v oblečení vypadá dobře? Katy sdílela svou tajnou zbraň, kterou po svém těhotenství schovává pod oblečením. Zpěvačka zveřejnila klip, ve kterém má na sobě modrý kožený trenčkot a vysoké podpatky, kde odhalila spodní stahovací prádlo.

 

Katy se neuvěřitelně upřímně rozpovídala o porodu v show Jimmyho Kimmela Live. Popsala prvních šest týdnů po porodu jako „horskou dráhu“ a dodala: „Vydalo se moje páté album… Víte, každý další cyklus alba je nějaká oslava, večírek nebo večeře, ať už je to cokoli. Tentokrát jsem pro mě porodila největší dar ze všech, a pak mi druhý den vyšlo album a já jsem byla v nemocnici a nemohla jsem si utřít zadek.“

Zpěvačka svým upřímným přístupem boduje u svých více než sto čtrnácti milionů sledujících.

Zdroj: Instagram, The Sun

Články, které by tě mohly zajímat