Právě vysíláme

Katy Perry si proti sobě poštvala fanoušky, chce udělat ze svého psa vegana

22. ledna 2021 11:10
Katy Perry si proti sobě poštvala fanoušky, chce udělat ze svého psa vegana

Zpěvačka Katy Perry momentálně prožívá nejšťastnější období svého života. V srpnu se stala maminkou dcery Daisy Dove, kterou porodila herci Orlandu Bloomovi. Nyní se zpěvačka rozhodla, že začne žít zdravěji a jejímu novému jídelníčku prý bude muset přizpůsobit i její pes Nugget.

Katy Perry je připravená se stát stoprocentní vegankou. Svým fanouškům to oznámila na sociální síti Twitter a zároveň dodala, že stejnou cestou půjde také její pes Nugget. „Modlete se za nás,“ poprosila své příznivce, u kterých však příliš pochopení nenašla.

Vadí jim, že se novému jídelníčku Perry bude muset přizpůsobit také její čtyřnohý mazlíček. „Doufám, že Nugget tě bude pouze psychicky podporovat! Ze psů by se neměli stávat vegani, tak mu prosím i nadále dávej to, co potřebuje,“ napsal hudebnici jeden z fanoušků.

 

Televize BBC dokonce poprosila o názor prezidentku Britské veterinární asociace. „Lidé ve Velké Británii mají povinnost krmit zvířata vhodnou stravou. Pokud se na základě svého přesvědčení rozhodnete nejíst živočišné bílkoviny, je to naprosto v pořádku. Taková strava ale není vhodná pro vašeho domácího mazlíčka, je to nezodpovědné,“ řekla.

 

Zdroj: mirror.co.uk, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat