Právě vysíláme

Katy Perry v novém videoklipu unesli mimozemšťané

27. prosince 2020 8:10
Katy Perry v novém videoklipu unesli mimozemšťané

Zpěvačce Katy Perry se poslední deska Smile příliš nepovedla, klipy k písním z ní však vydává jako na běžícím pásu. Nyní se vizuálu dočkal i song Not The End Of The World.

Ve videoklipu k Not The End Of The World si hlavní roli střihla herečka Zooey Deschanel. Na první pohled to možná mnohým nebude zřejmé, ale sama zpěvačka se mihla pouze na začátku vizuálu. Deschanel je už dlouho považována za dvojnici popové hvězdy.

Právě podobnost obou dam zmate i klipové mimozemšťany, kteří místo rodačky ze Santy Barbary unesou herečku Deschannel. Ve své vesmírné lodi ji s nadšením vítají, zatímco zmatená „Katy“ neví, co se děje a snaží se je přesvědčit, že jde pouze o nedorozumění. Mimozemšťané jí samozřejmě nerozumí a zavedou ji ke svému vůdci, který jí oznámí, že se rozhodli zachránit ji před zničením světa.

Krátce po vydání videoklipu měly PerryDeschanel na Instagramu společný livestream, během kterého se zpěvačka přiznala, že na začátku své kariéry slávy kolegyně využívala. „Když jsem přijela poprvé do LA, hodně jsem chodila na párty. Často jsem ale neměla žádné peníze, a tak jsem se vydávala za tebe, aby mě pustili dovnitř,“ prozradila autorka hitu Hot N Cold.

To se Deschanel samozřejmě dozvěděla. Lidé říkali, jak ji viděli na party, a ona přitom seděla doma. Naštvaná na ni ale nebyla. „Když jsem tě poprvé potkala osobně, byla jsem ohromená. Jsi tak hezká,“ řekla herečka, pro kterou tak bylo srovnání s Perry jistým druhem poklony.

Zdroj: USA Today, ShutterStock

Články, které by tě mohly zajímat