Právě vysíláme

KATY PERRY vydává emotivní singl Daisies! Prozradila v něm spolupráci s TAYLOR SWIFT?

15. května 2020 11:10
KATY PERRY vydává emotivní singl Daisies! Prozradila v něm spolupráci s TAYLOR SWIFT?

Správný singl ve správný čas: tak bychom nejlépe označili novou skladbu od zpěvačky Katy Perry. Popová hvězda představila emotivní singl Daisies, který vysvětluje, že v chaotických časech je důležité zůstat věrný sám sobě. Fanoušci ale spekulují, že název songu prozrazuje novou spolupráci s Taylor Swift! Co je na tom pravdy?

Máme se na co těšit

Ani těhotenství nezastaví Katy Perry od šíření radosti a optimismu v těchto nelehkých časech! Americká zpěvačka v nové skladbě dodává fanouškům potřebnou energii a pozitivní náladu, kterou v této chaotické době potřebují. Text ke skladbě Daisies (spolu s hudebním klipem) vyzařuje jarní náladu. Katy Perry na Instagramu prozradila, že ačkoliv píseň složila už před několika měsíci, její poselství se v minulých týdnech stalo silnějším.

 

Nový singl pochází z připravované šesté desky od této veleúspěšné zpěvačky. Fanoušci spekulují, že součástí desky bude i společný singl se zpěvačkou Taylor Swift. V den, kdy Katy Perry oznámila název nové skladby Daisies, totiž Taylor na Instagramu sdílela fotku, v níž má na sobě mikinu se sedmikráskami. Uživatelům sociálních sítích netrvalo dlouho, než tohle spojení odhalili. Daisies jsou totiž v angličtině sedmikrásky!

 

Dočkáme se tedy společného singlu Taylor Swift a Katy Perry? To se teprve uvidí. Prozatím si ale můžeme plně užít nový singl Daisies, díky němuž můžeme myslet na krásné jarní počasí.

 

Zdroj: Billboard, Cheatsheet, YouTube, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat