Právě vysíláme

KATY PERRY změnila image! Kam zmizely její krátké vlasy?

22. dubna 2019 11:10
KATY PERRY změnila image! Kam zmizely její krátké vlasy?

Katy Perry vždy byla tak trochu chameleon a svou image měnila opravdu hodně často. Nyní se opět rozhodla překvapit a zveřejnila fotografií, na které mohou fanoušci vidět její zcela nový účes! A moc jí to sluší.

Katy započala svou kariéru jako dlouhovlasá černovláska. Když potom začala být populární po celém světě, barvila si vlasy různými odstíny a na nějakou dobu byla její hříva růžová, fialová či blonďatá.

Před třemi lety si Katy rozhodla vlasy ostříhat a nosila účes takzvaně „na ježka“. Jak však sama zpěvačka přiznala, její svobodné rozhodnutí to tehdy úplně nebylo. Za zkrácení vlasů totiž mohl především fakt, že kvůli častému barvení byly vlasy velmi zničené a jiná možnost než se ostříhat tedy nebyla. Katy ovšem uvedla, že za změnu byla nakonec velmi ráda, protože tehdy moc toužila vypadat jako její oblíbená moderátorka Ellen Degeneres, pro kterou jsou její kratičké blond vlasy typické.

Nyní Katy opět překvapila a na Instagramu zveřejnila fotografii, na které má dlouhou blonďatou hřívu. Jak se ovšem ukázalo, tyhle vlasy bohužel nejsou její a jedná se pouze o paruku. Pokud tedy fanoušci chtějí Katy opět vidět s dlouhým hárem, budou si muset ještě nějakou dobu počkat.

 

Zdroj: Cosmopolitan

Články, které by tě mohly zajímat