Právě vysíláme

KAYNE WEST tvrdí, že prodělal koronavirus a zkritizoval možné vakcíny

9. července 2020 11:10
KAYNE WEST tvrdí, že prodělal koronavirus a zkritizoval možné vakcíny

Řada celebrit začíná tvrdit, že určitě prodělala koronavirus, avšak testovat se nenechala. Kromě Sama Smitha to nyní tvrdí i Kanye West.

Kanye v posledních dnech opět šokoval veřejnost, když na Twitteru potvrdil, že se chystá kandidovat na příštího prezidenta Spojených států. Nyní kontroverzní umělec a rapper v rozhovoru pro časopis Forbes řekl, že prodělal koronavirus a vyjádřil názor i na vakcíny, které mají viru zabránit.

West tvrdí, že Covid-19 prodělal už v únoru, když se třásl zimou v posteli a nevěděl, co mu může být. „Pamatuji si, že mi někdo řekl, že Drake měl koronavirus a moje odpověď byla, že Drake přece nemůže být nemocnější než já!“ zavtipkoval.

Kanye se rovněž rozhodl zkritizovat vakcínu proti Covidu-19, která se v Americe vyrábí, ale zatím není jasné, kdy a jak bude testována. „Je to tolik dětí, které jsou očkovány a ochrnuly. Když tedy říkají, abychom se připravili na vakcínu proti koronaviru, je to znak ďábla,“ tvrdí a dodal, že to, že prodělal koronavirus mu nikdo v únoru nevěřil a on musel všechny přesvědčovat, že není blázen.

Zdroj: Forbes, nme.com

Články, které by tě mohly zajímat