Právě vysíláme

Kdy budou mít manželé Bieberovi dítě? Zpěvák promluvil o rodičovství

1. prosince 2020 14:10
Kdy budou mít manželé Bieberovi dítě? Zpěvák promluvil o rodičovství

Zpěvák Justin Bieber si Hailey Baldwin vzal už před dvěma lety. Od té doby fanoušci páru netrpělivě čekají na novinku o těhotenství modelky. Zpěvák nyní v show The Ellen DeGeneres prozradil, že na rodičovství nespěchá.

Justin Bieber se s manželkou Hailey nikdy netajili tím, že by chtěli být mladými rodiči. Zpráv o údajném těhotenství čtyřiadvacetileté modelky se v minulosti objevilo několik, za jednou stál v roce 2019 dokonce sám interpret, když na internetu sdílel fotografii z ultrazvuku. Doposud se však těhotenství nepotvrdilo, a tak pár i nadále čelí všetečným otázkám novinářů.

V aktuálním díle své show se na miminko zpěváka zeptala také Ellen DeGeneres. A jak muzikant prozradil, na dítě s partnerkou nespěchají. „Myslím, že Hailey ještě není připravená, chce si jako žena splnit nějaké své cíle. A já jsem s tím v pohodě,“ řekl Bieber v pořadu.

Zároveň ale dodal, že se na rodičovství těší. Dokonce si na svých zádech vymezil místo, kam si v budoucnu nechá udělat na počest svých dětí tetování. „Budeme mít tolik dětí, kolik si Hailey bude přát. Přeci jen je to její tělo. Myslím, že jich pár chce. Minimálně dvě nebo tři.“

Zdroj: justjared.com, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat