Právě vysíláme

Kdy se zasnoubený Marek Ztracený ožení? To zatím neví ani on sám

8. září 2020 8:10
Kdy se zasnoubený Marek Ztracený ožení? To zatím neví ani on sám

Se svou dlouholetou přítelkyní Marcelou se Marek zasnoubil v průběhu svého koncertu před několika tisíci lidmi letos v únoru. Se svatbou ale zatím nepospíchají.

Do roka a do dne? To pro Marka Ztraceného neplatí. Populární zpěvák zatím ještě neví, kdy svatba s Marcelou proběhne. „Do roka a do dne nebyla v plánu, to jsme si ani nedomluvili s Marcelou. Svatba bude, jen to trošku odkládáme a nedbáme na pověry do roka a do dne,“ řekl Marek serveru Super.cz a dodal, že se snoubenkou mají vysněné datum, které ale už proběhlo, a tak se svatba pochopitelně uskutečnit nemohla.

A jak vůbec bude den D Marka Ztraceného vypadat? „Bavíme se o svatbě často. Buď bude hrozně velká nebo strašně malá. Nejsme schopni se zatím rozhodnout. Já bych se přikláněl k malé, útulné a roztomilé. Mám zkušenost, že když někam pozvu hodně lidí, tak pak na ně nemám čas. Cítím to jako malou svatbu, ale já mám jen půl názoru,“ přiznal zpěvák, který i promluvil o tom, jestli se stane tatínkem i druhého dítěte. „Zatím není nic v plánu,“ řekl.

 

Zdroj: Super.cz

Články, které by tě mohly zajímat