Právě vysíláme

Kesha se v brutálním videoklipu bije sama se sebou

3. února 2021 8:10
Kesha se v brutálním videoklipu bije sama se sebou

Zpěvačka Kesha bojuje v novém videoklipu k singlu Stronger, který nahrála s DJ a producentem Samem Feldtem, se svými vnitřními démony. Porazí je?

Keshu asi nemusíme představovat. Svou kariéru odstartovala hitem Tik Tok, kterým pokořila hitparády několika zemí světa. Následovaly songy Blah Blah Blah, Your Love Is My Drug nebo My First, než se zpěvačka musela z hudebního pole stáhnout.

Její pauzu mezi druhým a třetím studiovým albem způsobil vleklý soud s Dr. Lukem, kterého obvinila ze sexuálního a citového vydírání, kvůli němuž nemohla vydávat novou hudbu. S producentem měla totiž podepsanou dlouhodobou smlouvu, ve které podepsala, že nebude nahrávat nové songy u nikoho jiného.

To už však už pár let neplatí a Kesha opět nahrává. Před pár dny vydala nový singl, který nahrála s DJ Samem Feldtem. „Kdysi jsem poslouchal všechny její skladby. Když mě oslovila s nabídkou spolupráce na singlu Stronger, nemohl jsem odmítnout,“ uvedl.

Ve videoklipu bojuje Kesha sama se sebou, respektive se svými vnitřními démony. A Sam Feldt v něm vystupuje jako rozhodčí. Jak tenhle souboj dopadne?

Zdroj: NME, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat