Právě vysíláme

Kelly Clarkson pomohla na silvestrovském koncertě oddat zamilovanou dvojici

2. ledna 2024 9:38
Kelly Clarkson pomohla na silvestrovském koncertě oddat zamilovanou dvojici

Nestává se často, že by vám za svědka šla známá zpěvačka. Homosexuálnímu páru se to ale během silvestrovského večera v Las Vegas poštěstilo. Dvojice si přímo před očima zpěvačky řekla „ano“. Clarkson pánům i jejich rodičům následně poblahopřála.

Kelly Clarkson řekla „sbohem“ roku 2023 před publikem v Las Vegas, kde vystoupila v rámci silvestrovských oslav. To, co se stalo během nich, však nečekala ani ona sama. Když vyrazila do publika, zastavil ji homosexuální pár, který ji poprosil, zda by se stala svědkyní na jeho svatbě. A zpěvačka bez váhání souhlasila.

Dvojice, která tvoří pár již dlouhých patnáct let, si před očima Clarkson vyznala city a následně ji úředník, jehož si s sebou na koncert přivedla, prohlásil„za muže a muže“. Hudebnice se poté obrátila na matku jednoho ze ženichů a vykřikla: „Podívejte na svého chlapce!“ Než se vrátila na pódium, poblahopřála šťastnému páru vše nejlepší na společné cestě.

Sama Kelly Clarkson má už jednu svatbu za sebou. A bohužel také rozvod. V roce 2020 se jí rozpadlo po sedmi letech manželství s Brandonem Blackstockem, který na ní vysoudil výživné ve výši zhruba čtyř milionů korun měsíčně.

Články, které by tě mohly zajímat