Právě vysíláme

KODALINE vydávají nový zamilovaný singl Wherever You Are! Líbí se vám?

14. ledna 2020 8:10
KODALINE vydávají nový zamilovaný singl Wherever You Are! Líbí se vám?

Irská kapela Kodaline představuje nový singl Wherever You Are! Písnička byla složena pro přítelkyni hlavního zpěváka Steva Garrigana, kterou charismatický hudebník vidí málo kvůli koncertování.

Dojemný nový singl

Skladba Wherever You Are je prvním singlem, který kapela Kodaline vydala po předloňské desce The Politics Of Living. Text písničky popisuje jak je těžké si udržet vztah na dálku, ale pokud se milujete, možné to rozhodně je. Členové irské kapely Jason Boland a Mark Prendergast nám na loňském festivalu Rock For People potvrdili, že chystají letos nový hudební materiál. Podle nich má kapela už dost experimentování a chce se vrátit ke svým kořenům. Skladba Wherever You Go je přímým důkazem této změny směru.

Zatím není jasné, kdy nová deska vyjde. Lze ovšem očekávat, že vyjde do léta. Kapela Kodaline totiž miluje letní festivaly, a tak by bylo logické, kdyby svoje nové hity představila právě na letních festivalech roku 2020. Stát se ale může cokoliv! Novou skladbu Wherever You Go si můžete poslechnout níže. Jak se vám líbí?

Zdroj: YouTube, Official UK Charts, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat