Právě vysíláme

Kokain na Eurovizi? Člena vítězné kapely zachytily kamery podezřele sehnutého nad stolem

24. května 2021 12:10
Kokain na Eurovizi? Člena vítězné kapely zachytily kamery podezřele sehnutého nad stolem

Vítězem letošního ročníku Eurovize se stala kapela Måneskin. Více než o její písni se však nyní hovoří o jejím členovi Damianovi Davidovi, kterého zachytily televizní kamery podezřele se nahýbat nad deskou stolu. Podle některých to vypadalo, jako by šňupal drogy.

Video, které zachycuje Damiana Davida údajně šňupat drogy, je sice krátké, podle některých ale průkazné. Člen skupiny Måneskin se v něm krátce shýbá těsně nad skleněnou desku stolu. Kontroverzní záběr tak okamžitě nezačali řešit pouze fanoušci soutěže, ale také přítomní novináři.

Jeden z nich se Davida na tiskové konferenci na incident neváhal zeptat. „V záběru, který televize odvysílala, šlo vidět, jak se nakláníte na stolem. Působilo to dojmem, že něco šňupete. Lidé v komentářích naznačují, že by mohlo jít o kokain. Co to bylo?“

Zpěvák se proti nařknutí okamžitě ohradil. „Bylo to… Thomas rozbil sklo. Je to přesně tak, jak říkám, je to pravda. Thomas rozbil sklo, neužívám drogy. Ne, vážně, žádný kokain to nebyl. Prosím, neříkejte to,“ uvedl David, který podle zástupců Eurovize souhlasil s tím, že klidně dobrovolně podstoupí test na drogy.

Itálie zvítězila v soutěži po více než třiceti letech. Skupině Måneskin na Twitteru poblahopřála italská vláda či slavná galerie Uffizi. Celkem formace nasbírala 529 bodů, k první příčce jí pomohly především ty od diváků. Druhé místo obsadila Francie a třetí skončilo Švýcarsko.

Zdroj: YouTube, ČTK, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat