Právě vysíláme

KONCERTY V PRAZE

26. srpna 2011 1:59
KONCERTY V PRAZE

Simple Plan, Jason Mraz, Hurts, Rammstein, George Michael, Lenny Kravitz či Rihanna

Že se Vám z těch velkých jmen zatočila hlava a nevěříte vlastním očím? Jsme tady i proto, abychom Vás informovali o koncertech, které proběhnou do konce roku na území ČR…

Prvním z koncertů je jednoznačně očekávané vystoupení Kanaďanů ze Simple Plan. Ti vyjeli k desce „Get Your Heart On!“ na turné a i přesto, že kvůli nemoci hlasu zpěváka Pierra Bouviera bylo několik koncertů zrušeno, do pražské Incheba Arény v pátek 2/9 přijedou. Předkapelou budou čeští Imodium.

Jason Mraz přiveze nejen svůj hit „I´m Yours“ do Paláce Akropolis v Praze v úterý 20/9.

Britští Hurts se u nás v ČR doslova zabydleli a to je jenom dobře. Po březnovém vyprodaném vystoupení v Lucerna Music Baru se ukázali i na letním Sázavafestu a v sobotu 8/10 rozzáří sál velké Lucerny, snad i novinkovou písní…

Kdo raději tvrdší muziky, jistě si rád počká na Rammstein – jejich show k výběrovceMade In Germany 1995 – 2011“ bude k vidění v sobotu 12/11 v pražské O2 Aréně.

George Michael vystoupil s Českým národním symfonickým orchestrem 22/8 ve vyprodané Statní Opeře Praha a kdo ho nestihl, může to samé turné navštívit na další zastávce – v pondělí 14/11 ve vysočanské O2 Aréně. Jedná se o komorní turné.

Do O2 Arény přijede také 15/11 opět Lenny Kravitz propagovat své nové album „Black And White America“ a 7/12 Rihanna s deskou „Loud“.

Do Brna zavítá Tygr z Wallesu – Tom Jones vystoupí v hale Rondo ve středu 23/11.

Články, které by tě mohly zajímat