Právě vysíláme

Konec přátelství? DEMI LOVATO přetrhala vazby k SELENĚ GOMEZ a NICKU JONASOVI!

25. listopadu 2018 11:10
Konec přátelství? DEMI LOVATO přetrhala vazby k SELENĚ GOMEZ a NICKU JONASOVI!

Když se Demi Lovato předávkovala ve svém domě v Los Angeles, okamžitě byla převedena do protidrogové léčebny, kde strávila pár měsíců. Nyní už je ale půvabná zpěvačka venku a podle svých slov začíná novou kapitolu života, která se zjevně bude muset obejít bez několika jejích blízkých přátel.

Krátce po propuštění z léčebny se Demi rozhodla udělat menší čistku na svém Instagramu a přestala sledovat kolegy ze showbyznysu, kteří byli dříve bráni jako její nejlepší přátelé. Takzvané „unfollow“ si tak od slavné brunetky vysloužili Selena Gomez, Kesha i Nick Jonas, se kterým Demi ještě před nástupem na léčbu trávila spoustu času a mluvila o něm jako o svém nejlepším kamarádovi. Selenu pak zpěvačka znala od sedmi let a ačkoliv se holky několikrát pohádaly, vždy se nakonec usmířily a vypadalo to, že jejich přátelství je opravdu silné.

Nikdo neví, proč se Demi k takovému kroku rozhodla. Zdroj z jejího okolí však tvrdí, že se chce odstřihnout od minulosti a obklopovat se pouze lidmi, kteří ji udrží bez drog a alkoholu.

 

Zdroj: eonline.com

Exkluzivní galerie z Comic Conu ve Vídni. Podívejte na tu přehlídku božích kostýmů

Články, které by tě mohly zajímat