Právě vysíláme

Konec spekulacím. Monika Bagárová potvrdila rozchod se zápasníkem Makhmudem Muradovem

25. prosince 2021 18:19
Konec spekulacím. Monika Bagárová potvrdila rozchod se zápasníkem Makhmudem Muradovem

O jejich rozchodu se dlouho spekulovalo, Monika Bagárová však rozpad vztahu s Makhmudem Muradovem potvrdila až nyní. Skrze Instagram fanouškům přiznala, že už netvoří rodinu. Je i média požádala o respektování soukromí v pro ni obtížné životní situaci a zároveň oznámila, že si dává na čas pauzu od sociálních sítí.

Monika Bagárová potvrdila spekulace o rozchodu se zápasníkem den po Vánocích. „Někdy vám v životě nevyjdou věci tak, jak byste si přáli i přesto, že jste bojovali do poslední chvíle. Myslím, že je fér vám říct, že už nejsme rodina,“ uvedla zpěvačka na svých sociálních sítích s tím, že si podle ní fanoušci zaslouží znát pravdu. I oni totiž stáli u zrodu její lásky s Muradovem.

O rozpadu vztahu dvojice se mluvilo již delší dobu, pár však až doposud všechny spekulace vyvracel. „S Machem jsme se rozešli z mnoha důvodů. Oba se ale budeme snažit, aby Rumince v životě nechyběl úsměv a radost ze života. Je to věc, která bolí a není jednoduché o ní mluvit. Nikdy pro mě nebylo nic víc než láska a rodina,“ napsala Bagárová.

Jak přiznala, s nastálou situací se potřebuje sama vnitřně srovnat. Proto se rozhodla dát si pauzu od sociálních sítí. „Na chvíli se teď vypařím z internetového světa a budu se plně věnovat sobě a své Rumince, která je smyslem mého života. Věřím, že na nás budete myslet, a že mi to odpustíte.“

Se zápasníkem MMA Makhmudem Muradovem se Bagárová dala dohromady v roce 2018, o léto později zpěvačka oznámila, že očekávají prvního potomka. Dcera Ruminka se jim narodila v květnu 2020.

Články, které by tě mohly zajímat