Právě vysíláme

Kontroverzní rapper R. KELLY byl napaden naštvaným spoluvězněm!

28. srpna 2020 11:10
Kontroverzní rapper R. KELLY byl napaden naštvaným spoluvězněm!

Kontroverzní rapper R. Kelly byl údajně napaden v Metropolitním nápravném středisku v Chicagu naštvaným frustrovaným spoluvězněm.

K incidentu mělo dojít v Metropolitním nápravném středisku v Chicagu, kde vězeň začal „bít“ Kellyho (narozený Robert Sylvester Kelly), který seděl na posteli. „Bohužel je to pravda. Další vězeň, který měl problém s izolováním se rozčilil a jednoduše napadl Roberta,“ potvrdil útok Kellyho právník Douglas C. Anton. „Mluvil jsem s ním a není v pořádku. Nedělá mu to dobře. To je ještě větší důvod, proč musí být propuštěn. V zařízení ho nemohou chránit.,“ dodal pro magazín Billboard  Douglas C. Anton.

Podle webu TMZ  vězeň zaútočil, protože se zlobil na to, že zadržovací zařízení bylo několikrát uzavřeno, zejména kvůli Kellyho protestujícím před vězením. Boj údajně netrval dlouho. Kelly byl vyšetřen lékařem, který určil, že zpěvák je v pořádku, nemá žádné zlomené kosti nebo vážná zranění.

R.Kelly u soudu

Známý rapper, který pomohl během své kariéry redefinovat žánry R&B a Hip hop, díky čemuž si vysloužil tituly King of R&B a King of Pop-Soul. Byl vzat do vazby začátkem roku 2019 kvůli deseti obvinění z nadměrného trestného sexuálního zneužívání. Znovu zatčen byl 11. července 2019 v Chicagu. Federální státní zástupci obvinili Kellyho z osmnácti obvinění včetně únosu, nucené práce, sexuálního vykořisťování dětí, produkce dětské pornografie a bránění spravedlnosti.

R. Kelly policie

Rapper R. Kelly na policejní stanici v Chicagu

Incident se stal pouhý týden před očekávaný soudem. Právní tým se snaží známého rappera dostat na svobodu, a podal několik žádostí o propuštění, které byly zamítnuty. Červnové soudní stání bylo posunuto kvůli koronviru. Jak případ dopadne se zřejmě brzy dozvíme.

 

Zdroj: TMZ

Články, které by tě mohly zajímat