Právě vysíláme

KRYŠTOF na roztrhání: Jedno turné končí, druhé začíná

9. listopadu 2015 18:01
KRYŠTOF na roztrhání: Jedno turné končí, druhé začíná

Skupina kolem Richarda Krajča si od živého hraní odpočine jenom chvilku. Nové turné už má svoje termíny.

Je to jen pár dní, kdy se v Pardubicích uzavřelo Kryštof Srdcebeat Tour 2015. Koncertní šňůra svým velkolepým pojetím koncipovaná pro větší haly měla zprvu pouhých pět zastávek, ale pro velký zájem se rozrostla o další termíny. A tak kapela Kryštof předvedla svou show během 16 dnů v 5 městech při 8 vystoupeních. Dvojáky si užili fanoušci v Ostravě, Brně a Praze, závěr turné obstaraly koncerty v Liberci a už zmiňovaných Pardubicích.

Jen pár dnů po skončení letošního turné management skupiny oznámil turné nové – na jaře 2016 se Kryštof představí v menších prostorech, odtud tedy název Srdcebeat Club Tour. Klubová jízda vypukne 24. února v táborském Palcátu a skončí na konci března v Ústí nad Labem. Kryštof zavítá do celkem čtrnácti měst včetně několika krajských, jako jsou Olomouc či Zlín, kde bude hrát ve větších sálech. Jako předkapela na jarním turné vystoupí sestava Ezyway.

Po jediném dnu přišla omračující zpráva, že turné je prakticky vyprodané! „Moc děkujeme fanouškům za obrovský zájem o naše jarní klubové turné. Pokud se dobře pamatuji, posledně fanoušci vyprodali klubové turné za pár dnů. Mysleli jsme, že i tentokrát to bude obdobné, ale to, co se strhlo, jsme nečekali. Některá místa padla dokonce za pár minut. Je to pro nás zavazující pocta,“ uvedl zpěvák Richard Krajčo.

Články, které by tě mohly zajímat