Právě vysíláme

Kygo a Dean Lewis vydali videoklip k Lost Without You se srdcervoucím koncem

9. července 2022 8:10
Kygo a Dean Lewis vydali videoklip k Lost Without You se srdcervoucím koncem

DJ Kygo spojil síly s australským zpěvákem a skladatelem Deanem Lewisem a společně napsali singl Lost Without You. Poprvé ho naživo zahráli na vyprodané show na Ullevaal Stadium, největším norském venkovním stadionu.

Videoklip k Lost Without You režíroval Johannes Lovund. Film natočený v Norsku sleduje vztah dvou hlavních postav (v podání Kyga a modelky Meredith Mickelson), jak přecházejí od dětských lásky do dospělosti, což vyvrcholí srdcervoucím koncem.

Pro dvojici hudebníků jde o druhou spolupráci. Nedávno vydali ještě píseň Never Really Loved Me. „Písničku jsme napsali asi za hodinu, když jsme se sešli zhruba před dvěma týdny ve studiu v Los Angeles,“ uvedl Lewis, který svou tvorbu dorazí letos představit i do Prahy. V pondělí 3. října 2022 rozehraje svou show v Roxy.

Kyga naopak čeká rezidence v XS NightClub v Las Vegas, bude hlavní hvězdou festivalů jako Osheaga v Montrealu, Lollapalooza v Chicagu a Life Is Beautiful ve Vegas. Ve čtvrtek 6. října 2022 pak odehraje svou první show od roku 2018 v New Yorku v ikonické Madison Square Garden.

 

Články, které by tě mohly zajímat