Právě vysíláme

Kygo si vzal do parády čtyřicet let starý hit Michaela Jacksona a Paula McCartneyho a je to bomba

9. dubna 2023 8:10
Kygo si vzal do parády čtyřicet let starý hit Michaela Jacksona a Paula McCartneyho a je to bomba

Kygo představuje oficiální předělávku hitu Paula McCartneyho a Michaela Jacksona Say Say Say Say. Taneční skladba pocházející z roku 1983 dostává od Kyga houseový nádech, na jehož pozadí zní vokály legendárních umělců ještě výrazněji.

„Jsem naprosto poctěn, že mohu pracovat na skladbě, kterou vytvořily dvě největší hudební legendy všech dob. Paul McCartney a Michael Jackson pro mě jako pro umělce hodně znamenali a jejich hudbu poslouchám už od dětství. Spolupráce s těmito ikonickými umělci byla mým snem a doufám, že se všem tato píseň bude líbit stejně jako mně,“ uvedl Kygo.

Say Say Say je Kygovou první nahrávkou roku 2023. Navazuje na jeho čtvrté album Thrill Of The Chase, které spatřilo světlo světa vloni na podzim. Mezi interprety, které na něm můžeme slyšet, patří například X Ambassadors, DNCE, Lukas Graham, Sam Feldt, Plested, Dean Lewis a další. Thrill Of The Chase navazuje na cestu, kterou Kygo nastoupil o několik let dříve, po vydání alba Golden Hour z roku 2020, a odhaluje jeho charakteristickou svěží, klavírní hudbu a zálibu v experimentování s žánry.

Norský hudebník, rodným jménem Kyrre Gørvell – Dahll, se světu poprvé ukázal v roce 2013 a v tichosti se stal jedním z nejvšudypřítomnějších hitmakerů. Nasbíral celkem 23 miliard streamů a překonal řadu rekordů. V sobotu 12. srpna 2023 letošního roku Kygo odehraje svůj dosud největší koncert kariéry, který se uskuteční v londýnském Gunnersbury Parku.

 

Články, které by tě mohly zajímat