Právě vysíláme

KYLIE MINOGUE chystá překvapení v podobě nadupané výběrovky. Rovněž zveřejnila nový song New York City

12. května 2019 8:00
KYLIE MINOGUE chystá překvapení v podobě nadupané výběrovky. Rovněž zveřejnila nový song New York City

Kylie Minogue se v hudebním showbyznysu pohybuje přes dvacet let a řadí se mezi hvězdy popové muziky. Padesátiletá zpěvačka se proto rozhodla vydat výběrové album, kde zrekapituluje své největší hity. Na co dalšího se mohou fanoušci těšit?

Kylie vydá dvojalbum s názvem Step Back In Time: The Definitive Collection. Kolekce bude obsahovat jednačtyřicet nejúspěšnějších singlů její dosavadní kariéry a bonusem bude píseň New York City, kterou zpěvačka nyní zveřejnila na svém youtubovém kanálu.

Protože chce Kylie potěšit i milovníky „staré školy“, rozhodla se, že k albu vydá i vinylovou desku a pět druhů kazet v různých barvách. Každé balení s CD bude navíc obsahovat velkou knihu s fotografiemi.

Kolekce Step Back In Time: The Definitive Collection bude v prodeji od 28. června a nabídne například tyto skladby: Can’t Get You Out Of My Head, Spinning Around, Love At First Sight, Dancing, In Your Eyes, Slow či All The Lovers.

Celým jménem Kylie Ann Minogue pochází z Austrálie a kromě zpěvu se občas věnuje i herectví. Často je označována za „Bohyni popu“ a společnost Australian Recording Industry Association ji prohlásila za australskou umělkyni s nejvíce prodanými nahrávkami v historii.

 

Zdroj: Billboard

Články, které by tě mohly zajímat