Právě vysíláme

Kytarista Tomáše Kluse má rakovinu. Celá kapela si na jeho podporu oholila hlavu

6. září 2020 14:10
Kytarista Tomáše Kluse má rakovinu. Celá kapela si na jeho podporu oholila hlavu

Přátelství je o tom si pomáhat, vzájemně se podporovat a společně překonávat těžké životní překážky. To moc dobře ví i zpěvák Tomáš Klus se svou kapelou!

Jiří Kučerovský je výborný kytarista, a hlavně dlouholetý kamarád a člen kapely Tomáše Kluse. Nadaný hudebník právě teď zažívá těžší období, protože mu byla diagnostikována rakovina a musí docházet na chemoterapie. Jelikož má ale vedle sebe skvělé přátele, boj s touto zákeřnou nemocí se mu jistě daří zvládat lépe, než kdyby na to byl úplně sám.

„To je furt covid covid a pak chytnete normální rakovinu. A po chemoterapii vám slezou vlasy,“ napsal Jiří na sociální sítě a přiložil opravdu kouzelnou fotografii. Kapela Tomáše Kluse, včetně samotného zpěváka, si totiž nechala oholit hlavu, aby svého přítele podpořila. „Jeden za všechny, všichni za jednoho. Jsme plešnouni,“ zveřejnil pak holohlavý Tomáš Klus svou fotografii a připojil k popisku hashtagy #nasnedostanou #pratelstvi či #dukazmistoslibu.

Za toto krásné gesto sklidila celá Tomášova kapela velmi pozitivní reakce. V komentářích se pak fanoušci shodují, že toto je důkaz pravého přátelství. A my s nimi rozhodně souhlasíme! Zároveň přejeme Jiřímu hodně sil a věříme, že se mu podaří zákeřnou nemoc porazit. 😊

 

Zdroj: Instagram, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat