Právě vysíláme

LACO ANGYAL: Cítím se na pi*u. Je to opravdu velmi zlé… Co se se zpěvákem děje?

4. května 2018 9:50
LACO ANGYAL: Cítím se na pi*u. Je to opravdu velmi zlé… Co se se zpěvákem děje?

Miláček národa Laco Angyal prožívá krizi, o které jsme dosud neměli ani ponětí. Co se děje?

Účastník pěvecké soutěže SuperStar, který porotu ale hlavně diváky zaujal vlastním songem Pošta a během několika týdnů se stal jednou z nejpopulárnějších osobností republiky neprochází právě šťastným obdobím.

Po pracovní stránce se mu zdá se daří – nepostoupil sice do semifinále SuperStar, ale zato se mu povedl lepší majsrtštyk. Dostal pozvání od Leoše Mareše vystoupit se svou skladbou na jeho koncertě v O2 areně, za což vzápětí za přítomnosti tisíců diváků obdržel od Leoše šek na 100 000 Kč.

Jenže v nitru mladého muže se mísí emoce, které dosud veřejnosti skrýval. Včera na svém instagramovém kanálu uveřejnil post, který mezi jeho fanoušky vzbudil oprávněné obavy.

https://www.instagram.com/p/BiUfi92nnSh/?taken-by=angyalladislav_official

 

Ve videu, které posléze na Instagram nahrál, se rozhovořil o důvodech, které ho k uveřejnění postu vedly.

„Mnozí jste pohoršení statusem na mém Instagramu,“ říká ve videu Laco. „Psal jsem ho já, není to fejk. Co se děje? Nechci to komplikovat, ale cítím se na pi*u po psychické stránce. Není jednoduché o tom povídat, ale je to opravdu velmi zlé. Nevím, co se sebou,“ uvedl zpěvák.

ČTĚTE TAKÉ: LACO ANGYAL v SuperStar představil novou píseň. To musíš slyšet! 

„Netýká se to SuperStar, ani peněz, ani slávy, o které tvrdíte, že mi stoupla do hlavy. Týká se to celé mé situace, bytí, a není to vůbec jednoduché.“ Dále naznačil, že by se problémy mohly týkat i jeho mámy.

 

David Lynch vydává fotografickou knihu plnou ženských aktů, zde jsou ukázky

Články, které by tě mohly zajímat