Právě vysíláme

LADY GAGA v emotivním rozhovoru přiznala, že byla v 19 letech několikrát znásilněna!

9. ledna 2020 8:00
LADY GAGA v emotivním rozhovoru přiznala, že byla v 19 letech několikrát znásilněna!

Lady Gaga si jako jedna z nejúspěšnějších zpěvaček současnosti žije pohádkový život. Jak už ale asi víte, její profesní začátky nebyly vůbec jednoduché a Gaga si prožila peklo.

Lady Gaga vydala své poslední album v roce 2016 a fanoušci netrpělivě čekají na to, kdy světlo světa spatří další. Gaga tvrdí, že na desce usilovně pracuje, avšak stále neví, kdy vyjde. V pauzách mezi nahráváním se tedy věnuje i jiným aktivitám a na začátku letošního roku byla například hostem turné moderátorky Oprah Winfrey. Tam se s diváky podělila o část ze svého soukromého života a přiznala, jaký má za sebou strašlivý zážitek.

Gaga se svěřila s tím, že byla v devatenácti letech několikrát znásilněna. Vzhledem k tomu, že si o tom následně dlouhou dobu s nikým ani nepopovídala, natož aby vyhledala péči psychologa, vyvinula se u ní posttraumatická stresová porucha (PTSD), která na ni má vliv dodnes. Jméno násilníka zpěvačka odmítá zveřejnit. Obává se totiž toho, že by to v ní vyvolalo další psychické problémy a oživilo hrůzné vzpomínky.

Téma sexuálního násilí řeší zpěvačka už mnoho let. V roce 2015 například nahrála píseň nazvanou Til It Happens To You (Dokud se to nestane Tobě), která pojednává o sexuálním násilí, jenž pravidelně probíhá na univerzitních kampusech.

 

Zdroj: Hollywood Access

Články, které by tě mohly zajímat