Právě vysíláme

Lady Gaga v slzách. Za co se omlouvá fanouškům?

20. září 2022 10:57
Lady Gaga v slzách. Za co se omlouvá fanouškům?

Ačkoliv je Lady Gaga perfekcionistka a jedna z největších hudebních ikon, ani jí se při koncertech nevyhnou komplikace. V sobotu zažila Gaga opravdu nepříjemný zážitek, který ji dokonce dohnal k slzám.

Lady Gaga vystoupila v Miami v rámci svého turné Chromatica Ball. Uprostřed koncertu však přišla náhlá změna počasí a kousek od stadionu udeřil silný hrom. Zpěvačka tedy z bezpečnostních důvodů musela koncert zrušit a show zastavit.

Jelikož si Gaga svých fanoušků velmi váží, celá situace ji velmi mrzí. Zpěvačka se fandům omluvila, a dokonce skončila v slzách. Zrušení show ovšem bylo dle jejích slov nezbytné. „Vždycky jsem chtěla být ta drsná a tvrdá, ale zároveň chci být opravdu zodpovědná a milující a nevím, co bych dělala, kdyby se něco stalo komukoli v publiku nebo někomu z mého týmu, mojí kapele, mým tanečníkům. Je mi líto, že jsme neudělali epické představení Rain On Me v dešti, ale život pro mě znamená daleko víc,“ řekla.

Pro Gagu bylo vystoupení v Miami poslední v rámci jejího amerického turné. Možná právě proto nesla zpěvačka zrušení koncertu tak moc emotivně.

 

Články, které by tě mohly zajímat