Právě vysíláme

Lady Gaga zapózovala nahá pro prestižní magazín a přiznala psychické problémy kvůli filmové roli

4. listopadu 2021 14:36
Lady Gaga zapózovala nahá pro prestižní magazín a přiznala psychické problémy kvůli filmové roli

Lady Gaga zapózovala nahá pro magazín Vogue a promluvila o roli v novém filmu Klan Gucci.

Již ve čtvrtek 25. listopadu 2021 se do kin dostane očekávaný film slavného režiséra Ridleyho Scotta, který pojednává o rodině ikonického italského návrháře a vraždě Maurizia Gucciho. Lady Gaga pak ztvárnila Patriziu Reggiani, jenž si vraždu svého manžela objednala a v roce 1998 byla shledána vinou a ve vězení si odseděla 18 let.

Gaga o roli promluvila pro prestižní magazín Vouge a přiznala, že příprava na tuto těžkou úlohu trvala celé tři roky. Do role charismatické Italky se nakonec tak vžila, že poslední rok a půl mluvila jen s přízvukem. „Ke konci natáčení jsem měla trochu psychické potíže. Buď jsem trávila čas v hotelovém pokoji, kde jsem žila a mluvila jako Reggiani, nebo jsem byla na place, kde jsem jí byla,“ přiznala.

Skutečná Patrizia Reggiani uvedla, že z toho, kdo jí ztvárnil ve filmu, příliš nadšená není. O vzniku snímku se prý navíc dozvěděla až z médií. „Jsem celkem znepokojená tím, že mě hraje Lady Gaga, a ani se neobtěžovala za mnou přijít, aby mě poznala,“ nechala se slyšet žena přezdívaná Černá vdova. Po vraždě manžela totiž Patrizia dlouho předstírala falešný smutek.

Články, které by tě mohly zajímat