Právě vysíláme

LADY GAGA zažila před úspěchem hate. Spolužáci z univerzity jí založili zlou facebookovou skupinu!

8. března 2019 11:10
LADY GAGA zažila před úspěchem hate. Spolužáci z univerzity jí založili zlou facebookovou skupinu!

Lady Gaga patří k těm největším hudebním hvězdám už pěknou řádku let a na světě není snad nikdo, kdo by o ni alespoň jednou neslyšel. A ačkoliv je Gaga úspěšná, její začátky rozhodně nebyly jednoduché.

Vlastním jménem Stefanie Germanotta zpívala už od mala a hudbu milovala. Během studií na vysoké škole se pokoušela prorazit a často vystupovala v klubech a menších barech. Dveře do světa pop music se však ne a ne otevřít a tehdy dvacetiletou „Stef“ odmítlo několik vydavatelství.

Naštěstí si však Gaga ale tehdy řekla, že nic se nesmí vzdávat a stále si šla za svým snem. A to i přes několik nepřejících spolužáků, kteří si z ní natolik utahovali, že nakonec založili facebookovou skupinu s názvem: „Stefanie Germanotto, nikdy nebudeš slavná!“

Zlý facebookový profil měl tehdy 12 členů a nyní se ho podařilo vypátrat jedné ze zpěvaččiných fanynek. Ta fotografii skupiny zveřejnila na Twitteru přesně v den, kdy Gaga získala svého prvního Oscara za skladbu Shallow k filmu Zrodila se hvězda.

Ačkoliv se nepodařilo vypátrat, kdo tehdy onu facebookovou skupinu založil, fanoušci Gagy doufají, že dotyčný se nyní pořádně stydí. Geniální zpěvačku, která patří mezi nejúspěšnější interpretky vůbec, totiž odsoudil až příliš brzy.

Zdroj: BoredPanda

Celebrity, které byste na obálkách časopisů nepoznali

Články, které by tě mohly zajímat