Právě vysíláme

Legendární herec ROBERT REDFORD končí kariéru! Jeho poslední film vyjde koncem září

7. srpna 2018 16:10
Legendární herec ROBERT REDFORD končí kariéru! Jeho poslední film vyjde koncem září

Oblíbený herec a režisér Robert Redford oznámil, že film The Old Man And The Gun, vycházející 28. září, bude jeho posledním. Jednaosmdesátiletý Američan tak ukončuje veleúspěšnou kariéru v Hollywoodu, trvající déle než 50 let. V čem byl Redford tak výjimečný? V jakých filmech se herec prosadil? Vše vám prozradíme!

Hollywoodská kariéra Roberta Redforda nemá konkurenci. Američan se herectví a později i režírování věnuje už od roku 1962 a od té doby se zúčastnil 50 filmových produkcí. Jeho nenapodobitelný šarm a krásný vzhled ho udělaly miláčkem jak v hvězdně nabitém Hollywoodu, tak i po celém světě. Ten hluboce smutnil, když se dověděl, že Redford po filmu The Old Man And The Gun končí kariéru. „To stačí,“ řekl trojnásobný držitel Oscara a šestinásobný vítěz Zlatého glóbu.

ČTĚTE TAKÉ: JAMES CORDEN skočil s TOMEM CRUISEM z letadla! To musíte vidět

Redford patří mezi elitní skupinu herců a hereček, kterým nelze přiřadit jen jednu legendární postavu či film. Redford si vždy pečlivě vybíral filmy, na kterých pracoval. Proto se dočkal takového úspěchu, ať už jako kovboj ve filmu Butch Cassidy & The Sundance Kid nebo novinář ve snímku Všichni prezidentovi muži. S přibývajícím věkem vyměnil Američan herectví částečně za režisérskou práci, a jako režisér v roce 1980 získal Oscara za film Obyčejní lidé. Ve věku 81 let se nelze divit, že si Redford chce trochu odpočinout. Jeho poslední film The Old Man And The Gun dorazí do kin 28. září a trailer je k vidění níže.

 

Blahopřejeme ke skvělé kariéře, Roberte! Přejeme ti v důchodu jen samou pohodu.

Zdroj: Today.com, ČSFD, YouTube, EW

Proč vyrazit do kina na novinku Mission Impossible – Fallout?

Články, které by tě mohly zajímat