Právě vysíláme

Legendární LUCIE vydává nový song Než Tě rozkradou a chystá koncert pod širým nebem!

28. května 2019 11:10
Legendární LUCIE vydává nový song Než Tě rozkradou a chystá koncert pod širým nebem!

Po úspěšném singlu Nejlepší, kterou znám oceněném cenou Anděl, posílá nejslavnější česká kapela Lucie do rádií další skladbu z návratového alba EvoLucie. Tentokrát sází na písničku Než Tě rozkradou se stadiónovým melodickým refrénem, který je pro kapelu typický.

Písnička vznikla ve studiích Sono během natáčení alba EvoLucie za pár chvil. „Přijel jsem ráno do studia s novými klávesami a hned u druhého zvuku, který jsem na nich zkoušel, mě napadl motiv písničky,“ vzpomíná na vznik skladby Michal Dvořák. Motivu se okamžitě chytil Robert Kodym s producentem alba Pavlem Karlíkem a za chvíli byla skladba na světě. Robert měl navíc v kapse koncept nového textu, který jej napadl den před tím, a do hudebního nápadu se skvěle hodil,“ dodává Dvořák.

Než Tě rozkradou bude součástí playlistu kapely i na koncertě v amfiteátru Lochotín v Plzni 20. června. Právě tam Lucie odehraje na dlouhou dobu poslední koncert pod širým nebem. Na podzim pak plánuje turné po menších halách v Česku, kde patnáct let nekoncertovala. Zastaví se například v Hradci Králové, Liberci, Ústí nad Labem, Karlových Varech, Českých Budějovicích, Jihlavě, Znojmě, Zlíně, Olomouci nebo Třinci. Vstupenky jsou k dostání exkluzivně v síti TicketLive.

Nový song Než Tě rozkradou představí Lucie i živě v éteru Evropy 2. Ve středu 29. května 2019 dorazí kapela do studia na vysílání Ranní show, která běží od 6:00 do 9:00 hodin. Nezapomeňte si nás proto naladit!

 

Zdroj: BrainZone

Články, které by tě mohly zajímat