Právě vysíláme

Legendární návrat? Spice Girls jednají o turné, zúčastnit by se mohla i Victoria Beckham

15. listopadu 2021 9:10
Legendární návrat? Spice Girls jednají o turné, zúčastnit by se mohla i Victoria Beckham

Stále je naděje na návrat slavné pětky. Spice Girls údajně plánují světové turné na rok 2023 a doufají, že by se ke kvartetu mohla připojit i Victoria Beckham.

The Sun uvedl, že členky legendární dívčí skupiny Emma Bunton, Melanie Brown a Geri Halliwell byly viděny při příjezdu do londýnského hotelu Corinthia v pátek 13. listopadu. Jednat měly o turné 2023. Mel C se připojila k trojici přes Zoom z Los Angeles. Na setkání ladily poslední detaily.

Dívčí skupina naposledy vyjela na turné po stadionech ve Velké Británii a Irsku v roce 2019 ovšem bez Victorie Beckham. Všech pět zpěvaček spolu naposledy vystupovalo v roce 2008. Od té doby Victoria návrat na pódium zásadně odmítá, proslýchá se ale, že Mel C a Mel B pracují na tom, aby změnila názor.

Victoria Beckham, Mel C, Geri Halliwell, Emma Bunton, Mel B

Mel C v rozhovoru pro The Sun řekla: „Rádi bychom ji měly zpátky na pódiu. Upřímně si myslím, že se to stane. V určitém okamžiku si myslím, že se Posh Spice vrátí na scénu.“

Zda se to stávajícím členkám skupiny podaří a na podiu se skutečně objeví všechny společně, ukáže až čas. Fanoušci by byli určitě nadšení.

Články, které by tě mohly zajímat