Právě vysíláme

Lenny má první společný duet s maminkou, sálá z něj rodinná pohoda

9. ledna 2021 8:10
Lenny má první společný duet s maminkou, sálá z něj rodinná pohoda

Zpěvačka Lenny s maminkou Lenkou Filipovou doposud žádný společný oficiální duet nevydaly. Když je tedy oslovili tvůrci seriálu Kukačky k nazpívání titulní skladby o vztahu rodiče k dítěti, neváhaly. Ze songu Samotní nejsme nic sálá rodinná pohoda.

V písni Samotní nejsme nic doprovází Lenny maminku na piano a překvapivě vyměnila angličtinu za češtinu. „Písnička v češtině a písnička s mojí mamkou byly asi dvě nejčastěji kladené otázky, se kterými jsem se v posledních letech setkávala. Jsem proto ráda, že posluchačům můžeme nabídnout něco nového, co splňuje obojí,“ uvedla s úsměvem Lenny.

Videoklip vznikl pod taktovkou Marka Jarkovského, který v něm vkusně propojil záběry ze seriálu Kukačky, pro který singl zpěvačky nahrály, a fotografie z jejich osobního života. „Díky dějství seriálu dostává písnička v očích diváků daleko hlubší rozměr, a to u nás také hrálo podstatnou roli, když jsme se pro tuto spolupráci rozhodovaly. I proto bylo pro nás důležité ukázat kousky seriálu i v klipu,“ zaznělo od Lenky Filipové.

„Tento singl určitě není naší první ani poslední spoluprací, ale myslíme, že názorně ukazuje, že na věci musí být ten správný čas,“ shodují se LennyLenkou.

Zdroj: Universal Music

Články, které by tě mohly zajímat